zondag 14 april 2019

One night in ... a bus.

Op 2 uurtjes van Genk kijken we naar onze laatste film (The Tourist). Velen slapen, anderen liggen moe maar voldaan tegen elkaar een muziekje te luisteren en een enkeling vecht tegen de slaperige ogen om de pittoreske plaatsen in 'het Venetië van gisteren' in de film terug te vinden.

We komen uit een zonnig Italië en dan is het vreemd om na een echte nachtrit bij het tankstation in Luxemburg opnieuw sneeuw te zien. We horen dat het op het thuisfront ook erg koud is, maar dat maakt het alleen maar gezelliger om na deze vermoeiende reis straks in onze eigen zetel (met dekentje en onesie) neer te ploffen.




Veel foto's zijn er vandaag dan ook niet gemaakt. Er bestaat nog geen Insta-filter die ons vandaag voldoende 'bright & shiny' kan maken, maar geef ons een goede nacht en morgen zijn we terug de oude. Aangesterkt met een hoop culturele bagage, enkele memorabele momenten en een versterkte bewondering voor het mooie Italië komt deze superleuke groep tieners weer naar jullie toe.
Hou jullie klaar want wij komen er aan!


PS: Er zal hoogst waarschijnlijk nog één gedeeld foto/videoalbum verschijnen als we thuis de broodnodige Wifi kunnen gebruiken. Ik hou jullie via deze blog op de hoogte.